ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως καθηγητής-φροντιστής το 1988. Είναι ο ιδρυτής του φροντιστηρίου «Ευθύνη». Ως συγγραφέας βοηθητικών συγγραμμάτων πανελλαδικής κυκλοφορίας συμμετείχε σε συγγραφικές ομάδες και συνεργάστηκε με επιφανείς επιστήμονες-συγγραφείς, όπως ο Ιωάννης Σταματόπουλος, αρχικά, και ο Βασίλης Βεΐτης, μέχρι και σήμερα, έχοντας εκδώσει τα συγγράμματα: «Φυσική Γ΄ Λυκείου Α΄ τόμος»,  «Φυσική Γ΄ Λυκείου Β΄ τόμος», «Επανάληψη Φυσικής Γ΄ Λυκείου».

 

 

 

 

Φροντιστήρια ΕΥΘΥΝΗ

Αγαπητοί γονείς, φίλες μαθήτριες, φίλοι μαθητές,

Η θητεία του μαθητή στη μέση εκπαίδευση είναι από κάθε άποψη σημαντική. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης σε Γυμνάσιο και Λύκειο ο μαθητής πρέπει να συλλέξει την εμπειρία και τις απαραίτητες γνώσεις που θα τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις επαγγελματικές και κοινωνικές προκλήσεις. Άλλωστε η κρίση που βιώνει η χώρα μας διαμορφώνει ένα περιβάλλον που διαρκώς παράγει νέες ευκαιρίες. Για να τις αναγνωρίσουμε και να τις εκμεταλλευτούμε πρέπει να αντιληφθούμε ότι το περιβάλλον αλλάζει. Οι μαθητές πρέπει να επιλέξουν σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό, να σταθμίσουν τις ευκαιρίες και να αναδείξουν τα ταλέντα τους.

Τα Φροντιστήρια ΕΥΘΥΝΗ στέκονται στο πλευρό των μαθητών με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η συνεχής ανοδική πορεία μας αποδεικνύει ότι λειτουργούμε με σωστό και άρτιο τρόπο. Από αυτή την άποψη πιστεύουμε ότι πετύχαμε.
Ωστόσο δεν επαναπαυόμαστε. Προσπαθούμε να ανανεώνουμε και να τελειοποιούμε τη δουλειά μας. Στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας εφέτος εγκαινιάζουμε και την ιστοσελίδα μας όπου μπορεί να παρακολουθεί κανείς τα νέα του φροντιστηρίου μας.

Εδώ θα δείτε τα εξώφυλλα των βιβλίων που έχουμε ήδη εκδώσει, τα οποία έχουν τύχει αναγνώρισης σε Πανελλήνια κλίμακα.

Θα βρείτε δείγματα των σημειώσεων-βοηθημάτων του Φροντιστηρίου μας που είναι γραμμένες με μεράκι και εφάμιλλες ενός βιβλίου.

Γιώργος Τρουλλινός