ΠΡΟΦΙΛ

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Ευθύνη
Το φροντιστήριο «Ευθύνη» ξεκίνησε την πνευματική προσφορά του στους μαθητές της πόλης του Ρεθύμνου το 1991. Στα επόμενα χρόνια η πορεία του φροντιστηρίου μας υπήρξε σταθερά ανοδική, η πρόοδος και οι επιτυχίες των μαθητών μας όλο και περισσότερες, ώστε πλέον το φροντιστήριο «Ευθύνη» να έχει κερδίσει αναγνωρισιμότητα τέτοια, ώστε όχι μόνο να είναι πλέον το μεγαλύτερο σε αριθμό μαθητών φροντιστήριο αλλά και να θεωρείται από τους συμπολίτες μας το καλύτερο και πιο επιτυχημένο φροντιστήριο του νομού μας. Στο διάστημα αυτό εκπαιδεύσαμε πάνω από 5.000 μαθητές. Κάθε χρόνο πετυχαίνουμε τα μεγαλύτερα ποσοστά εισαγωγής των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και μάλιστα στις πιο δύσκολες και υψηλής ζήτησης σχολές. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελούν το πλήθος των επιστημόνων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιείται στην πόλη μας και αλλού. Οι πίνακες των επιτυχόντων, οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στο χώρο του φροντιστηρίου μας αλλά και στην ιστοσελίδα μας (βλ. Επιτυχόντες), αποτελούν αδιαμφισβήτητη απόδειξη αυτής της ανοδικής πορείας του φροντιστηρίου μας όλα αυτά τα χρόνια.

Η πολύτιμη πείρα μας αξιοποιείται με την τήρηση κάποιων απαράβατων αρχών, οι οποίες αποτέλεσαν τα κύρια συστατικά για τη «συνταγή» της επιτυχίας όλα αυτά τα χρόνια:

Εργατικότητα Μεθοδικότητα – Ομοιογένεια – Εξατομίκευση
Διδακτικό προσωπικό – Συνεργασία με γονείς
Διαγωνίσματα – Σημειώσεις
Συμβουλές – Συνεργασία με φροντιστήρια και εκδοτικούς οίκους

Διαθέτουμε υπερσύγχρονο κτήριο (Κουντουριώτου 90-92, 2ος και 3ος όροφος), διαμορφωμένο ειδικά για φροντιστηριακή διδασκαλία, με χώρους εργονομικά σχεδιασμένους, ευχάριστο περιβάλλον και υλικοτεχνική υποδομή τέτοια, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του νέου, ψηφιακού σχολείου που μας δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε την προσφορά μας με υπηρεσίες που αναβαθμίζουν τη φροντιστηριακή διδασκαλία:
Ολιγομελή τμήματα – Ηλεκτρονική υποστήριξη
Γιατί το φροντιστήριο είναι καλύτερο;

Στο φροντιστήριο «Ευθύνη» φροντίζουμε πάντα να εστιάζουμε πέρα από τη γνώση, στην ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων μέσα από δραστηριότητες που προάγουν ό,τι χρειάζεται ένα παιδί περισσότερο: συνεργασία, άμιλλα και εμπιστοσύνη στις ικανότητές του. Η καλώς εννοούμενη αυστηρότητα και η απαίτηση από τους μαθητές μας να δείχνουν συνέπεια στις υποχρεώσεις τους, επιμέλεια στη μελέτη τους, και τάξη στη διάρκεια της διδασκαλίας αποτελούν αναγκαίες προϋποθέσεις, ώστε οι υποψήφιοι να διακριθούν σε ένα ανταγωνιστικό εξεταστικό σύστημα και η οικονομική επένδυση των γονιών τους να μην πάει χαμένη.

Θεωρώντας ότι η επιλογή ποιοτικού φροντιστηρίου, χωρίς να είναι η μοναδική, είναι αναγκαία συνθήκη επιτυχίας, σας διαβεβαιώνουμε ότι η συνέπεια στην εκπλήρωση των αρχών μας και ο σεβασμός στους στόχους σας αποτελούν εγγύηση για την ευόδωση του κοινού σκοπού μας.

Εμπιστευτείτε λοιπόν το μεγαλύτερο και καλύτερο φροντιστήριο του νομού μας, το φροντιστήριο «Ευθύνη» το φροντιστήριο των πολλών και μεγάλων επιτυχιών, για μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου (Γενικού και ΕΠΑΛ) και Αποφοίτων. Από την πλευρά μας υποσχόμαστε να δείχνουμε συνεχώς την ίδια εργατικότητα και υπευθυνότητα που μας καταξίωσε όλα αυτά τα χρόνια στη συνείδηση των συμπολιτών μας.

Τη Διεύθυνση σπουδών στελεχώνουν οι:
Τρουλλινός Γιώργος
Καμπανάκης Μανώλης
Ράπτης Αλέξανδρος
Βοσκάκης Σήφης
Χιονάκης Κωνσταντίνος

Για τη φροντιστηριακή διδασκαλία έχουμε την πολύτιμη συμβολή από τριάντα και πλέον εξαιρετικών συναδέλφων όλων των ειδικοτήτων.