ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Επειδή η παρακολούθηση των θερινών τμημάτων για την προετοιμασία της Γ΄ Λυκείου είναι χρήσιμη και απαραίτητη, ώστε η ύλη να ολοκληρωθεί έγκαιρα και η προετοιμασία σας να είναι άρ­τια, σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές, ώστε ο πραγραμματισχμός της θερινής προετοιμασίας να γίνει έγκαιρα

Εγγραφές γίνονται καθημερινά με προγραμματισμένα ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (τηλ. Γραμματείας: 2831051385).

Για την εγγραφή σας στα θερινά τμήματα είναι αναγκαία η παρουσία και του μαθητή και του γονέα. Για μαθητές που δεν γνωρίζουμε είναι απαραίτητο να προσκομίσουν τη βαθμολογία τους.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας και η αγάπη για τη δουλειά μας υποδεικνύουν τις κατάλληλες εναλλακτικές διαδρομές, ώστε να προσφέρουμε τη μέγιστη βοήθεια τόσο στον άριστο, όσο και στο μέτριο μαθητή και στο μαθητή με κενά, προκειμένου να μεγιστοποιήσει την επίδοσή του. Για το λόγο αυτό θα επιμείνουμε ιδιαίτερα στη σύνθεση μικρών και ομοιογενών τμημάτων με μοναδικό κριτήριο το μαθησιακό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο μαθητής.

Θεωρήστε δεδομένο ότι, με οδηγό το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας και βοηθό το δικό σας αγώνα, είναι βέβαιη η επιτυχία σας ανεξάρτητα από τα κενά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μοναδικό μας ζητούμενο από εσάς είναι να έχουμε συμπαραστάτη στο έργο μας τη δική σας προσοχή και προσπάθεια, για να φτάσουμε μαζί στην επίτευξη του κοινού μας στόχου, που δεν είναι παρά μόνο η επιτυχία σας.

Θα λειτουργήσουν, επίσης, κλειστά γκρουπ άριστων μαθητών αλλά και μαθη­τών όλων των επι­πέδων (προϋπόθεση η έγκαιρη επαφή με το φροντιστήριο).

Η προετοιμασία στην τελική ευθεία των μαθητών είναι εγγυημένη, χωρίς πει­ραματισμούς και βασίζεται σε τρεις τομείς:

  • Άρτια επιστημονική υποστήριξη από εμπειρότατο προσωπικό και πληρέστατες σημειώ­σεις
  • Ψυχολογική ενθάρρυνση των μαθητών, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς και να αποβάλ­λουν το άγχος τους
  • Συχνή και ειλικρινής ενημέρωση των γονέων, για να έχουμε και την δική τους πολύτιμη συνεισφορά στην κοινή προσπάθεια για την επιτυχία των παιδιών τους. 

Οι τιμές μας εναρμονίζονται με το πνεύμα ηθικής ευθύνης που μας διέπει απέναντι στους συμπολίτες μας και μας οδήγησε ήδη από το ξέσπασμα της πανδημίας να «χαρίσουμε» στους μαθητές μας μέρος των διδάκτρων όπως διαπίστωσαν οι γονείς των μαθητών που συνεργάστηκαν μαζί μας.

Εμπιστευθείτε λοιπόν το φροντιστήριό μας, το πιο «αυστηρό» αλλά και το πιο αξιόπιστο, υπεύθυνο και με το μεγαλύτερο κύρος στην πόλη μας. Εγγύηση της αποτελεσματικότητας των με­θόδων που ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια, είναι οι καταστάσεις των επιτυχόντων του φροντιστηρίου μας από το 1994, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο χώρο του φροντιστηρίου αλλά και στην στην ιστοσελίδα μας (βλ Επιτυχόντες).