ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018

Το Φροντιστήριο Ευθύνη και τα Παραπολιτικά Κρήτης, για μία ακόμα χρονιά βρίσκονται στο πλευρό των μαθητών που θα λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις δημοσιεύοντας προτεινόμενα θέματα όλων των μαθημάτων.

Από την Κυριακή 22 Απριλίου και κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Παραπολιτικά Κρήτης διαγωνίσματα προσομοίωσης των Πανελλαδικών εξετάσεων 2018. Κατόπιν την ίδια ημέρα και μετά από εύλογο χρονικό διάστημα θα δημοσιεύονται και οι απαντήσεις των διαγωνισμάτων.

Πρόγραμμα Διαγωνισμάτων Προσομοίωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018

 

ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

(Ο.Π.:Ομάδα Προσανατολισμού)

Κυριακή 22 Απριλίου 2018 ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Κυριακή 29 Απριλίου 2018 ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

 

ΒΙΟΛΟΓΙΑ

 

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

 

Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

+ Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Κυριακή 6 Μαΐου 2018 ΙΣΤΟΡΙΑ

 

ΦΥΣΙΚΗ

 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ &

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Κυριακή 13 Μαΐου 2018 ΛΑΤΙΝΙΚΑ

 

ΧΗΜΕΙΑ

 

ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

ΘΕΩΡΙΑΣ

Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ &

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

• Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

• Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. • Οι υποψήφιοι προσερχόμενοι στις αίθουσες εξετάσεων επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους μόνο στυλό (μαύρο ή μπλε) ανεξίτηλης μελάνης, μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και νερό. Το μολύβι γενικά δεν επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά μόνο αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

• Οι υποψήφιοι δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους βιβλία, σημειώσεις, κινητά τηλέφωνα (ακόμα και αν τα έχουν απενεργοποιήσει), διορθωτικό υγρό ή ταινία, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών, άλλα αντικείμενα ή οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δολιεύεται τις εξετάσεις. Η κατοχή κινητού (έστω και απενεργοποιημένου) μέσα στην αίθουσα συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού τους.

• Υποψήφιος που φέρει μαζί του στην αίθουσα στην οποία εξετάζεται αντικείμενο ή μέσο από αυτά που απαγορεύονται ή αντιγράφει κατά τη διάρκεια της εξέτασης από γραπτό δοκίμιο άλλου εξεταζόμενου ή θορυβεί και δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επιτηρητών εμποδίζοντας την εξέταση άλλων εξεταζόμενων ή δολιεύεται με άλλο τρόπο την εξέταση του θα απομακρύνεται από την αίθουσα εξέτασης και θα βαθμολογείται με τον κατώτερο βαθμό μηδέν (0)